Искате ли да получавате повече резултати с по-малко думи?

  • да илюстрирате живописно най-ценните елементи на своето предложение?
  • да уловите и задържите вниманието на слушателите си?
  • да събудите желаната реакция?

Тази книга ще ви научи точно как да го постигнете. Имате три минути. Толкова имаме и ние.

Какво ще научите

Яснотата е привлекателна

Как да разграничавате това, което искате да кажете, от това, което е нужно да кажете, тоест да представите идеята, продукта или услугата си ясно, кратко и убедително.

Информацията е ценност

Как да създадете система, с чиято помощ да представяте информацията разделена на лесносмилаеми части и да доведете слушателите до правилните заключения.

Простотата е сила

Как да опростите посланието си, като стратегически сбиете дейността, продукта или услугата си до най-ценните им, интригуващи и необходими елементи.

Ангажираността създава желание

Как да използвате забавни повествователни техники, за да уловите и задържите вниманието на аудиторията ви и да създадате у нея желание да разбере целта ви.

За книгата

Тази книга е посветена на умението не просто да говорим спокойно пред хора, но и да го правим ефектно и ефективно!

Хората често смятат, че добрата презентация е вид шедьовър на ораторското майсторство. Изпълнена със сложни аргументи, тя няма как да е по-кратка от поне 20 минути. Брант твърди, че това убеждение е категорично невярно. Когато говорим пред хора, казва той, разполагаме с три минути, в които трябва да им внушим да ни вземат насериозно. Успеем ли, сделката ни е сигурна, а гаранция за успех ни дава Правилото на 3-те минути.

То представлява кратък алгоритъм, съдържащ отговорите на четири основни въпроса:

„Какво представям?”,
„Как работи то?”,
„Сигурен ли съм, че е нужно?” и
„Мога ли да изпълня онова, което обещавам?”

Кратките и точни отговори на тези въпроси могат да се комбинират успешно в триминутна ударна презентация, която да ни донесе успех пред всяка аудитория. От сделки със стоки и услуги до рекламни послания, от представяне на курсови и дипломни работи до служебни презентации и проекти, от кандидатстване за работа до TED Talks – правилото на 3-те минути се оказва изумително полезно!

Цената с 20% отстъпка е само за предварителни поръчки.

h

Какво казват читатели

„Наблюдавала съм как Брант говори пред изключително трудна и взискателна публика. Няма по-добър от него в представянето. Тази книга трябва да е сред задължителните четива на всеки, който иска да прави по-ефективни и запомнящи се презентации."

– Лиз Гейтли, Криейтив директор, Spotify

„Добрата идея е само първата стъпка. Но да извадите идеята си на бял свят, така че хората да се ентусиазират достатъчно, за да инвестират в нея, е именно специалността на Брант. Вече и вие имате възможността да усвоите безотказния му метод.“

– Брад Фулър, Platinum Dunes

„Брант помага на хората да осъзнаят, че методите за комуникация са претърпели сериозни технологични промени. Да накарате хората да чуят това, което имате да кажете, е истинско изкуство. Вярвам, че Брант е вложил повече мисъл и има повече идеи как да направи общуването драстично по-ефективно в сравнение с повечето експерти, които съм виждал в действие.“

– Дейвид Уийлд IV, бивш вицепредседател, NASDAQ

Прочети резюме!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore

За автора

Брант Пинвидич е холивудски режисьор и продуцент с огромен опит, продал стотици филмови и телевизионни проекти – някои от тях високорискови – на различни студиа и телевизионни канали по целия свят. Провежда семинари, на които представя системата си за успешни презентации и продажби.

Страници

Читатели

Facebook Fans

Subscribers

10% discount on books.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.